M51 Whirpool Galaxy - 550D

m51-ager
Dates: 3 de maig de 2014
Frames:
CLS 17x600s 3ºC
Location: Ager
Camera: Canon 550D Modified
Filters: CLS Baader Planetarium
Telescope: Celestron C9.25 + f/6.3 Focal Reducer/Corrector
Mount: Celestron CGEM
Guide system: SX OAG + QHY 5L-II
Other equipment: SX USB Filter Wheel
Software: GIMP · Deep Sky Stacker · APT - Astro Photography Tool

M51 desde Ager

Avís de cookies

Estic d'acord Aquest lloc web guarda petits fragments d'informació (cookies) al vostre dispositiu només amb una finalitat funcional. Són cookies tècniques i de personalització. No guardem informació confidencial ni tracem activitatde navegació ni les usem per a publicitat. Les cookies usades per aquest lloc queden excloses de l'àmbit d'aplicació de l'article 22.2 de la LSSI. No obstant això, podeu desactivar l'ús de cookies modificant la configuració del vostre navegador.